Bubble tea-ul de la Crazy Bubble din Ploiești este o adevărată explozie dulce

„Mami, trebuie neapărat să încerci bubble tea! O să-ți placă maxim!”, m-a interpelat prin vară fiică-mea adolescentă. „Am băut în București când am fost data trecută și acum au deschis și în Ploiești”, și-a continuat cu hotărâre prelegerea. Știa clar că nu m-aș fi dus în București pentru așa ceva…

M-a convins încă din vară că trebuie să ajung, dar, ca să fiu sinceră, am uitat complet până… zilele trecute. Conștientă că mă așteaptă un weekend mai ocupat și că nu am cum să ies, am decis miercuri seară să dăm o tură prin centru. Nu mai fusesem demult. Dar unde să mergem? Și, cu ocazia asta, mi-am adus aminte de recomandarea fiică-mii: „Crazy Bubble se numește ăsta din Ploiești, mami. E chiar în centru…”, mi-a dat ea toate detaliile de care aveam nevoie.

Așa că, după o plimbare de seară (cam rece), am ajuns și în centrul orașului, ca să bem bubble tea.

De afară, ca primă impresie, nu ne-a spus mare lucru. Nici nu prea înțelegeam unde am fi putut sta să bem un pahar de ceai că afară, unde era terasa, era exclus să dârdâim.

În momentul în care am intrat însă, pernuțele așezate pe pervazul din interior ne-au arătat clar unde puteam sta. Eeee, și, în căldura aceea din interior, ne-a izbit mirosul de fructe și multitudinea de culori. Doamne, cât de vesel și colorat e locul acela!

Citește și: Punct Gastronomic Local „La mama Lili”: mâncare tradițională ca la bunica acasă

Mic sau mare? Pe bază de ceai sau de lapte? Au fost cele două întrebări inițiale. Mic și ceai, au fost răspunsurile date după ceva timp de gândire.

Mai dulce sau mai acrișoară? A fost întrebarea în ceea ce privește alcătuirea bazei. Dulce, normal, a venit răspunsul instant.

La ceai ai de ales 2 baze, iar la „popping” ai de ales 3 variante. Din câte? Din foarte muuuulte!!

Popping!!! Dulci și colorate!

Noi am ales unul dintre ceaiuri cu baza banane și căpșuni și popping de mango, pepene galben și căpșuni; și celălalt pe bază de fructul pasiunii și pepene galben cu popping de cocos, mango și zmeură. Nu știu dacă putea face alegeri mai dulci de atât.

Dacă le recomand? Da, cu siguranță. Aș vrea data viitoare să încerc și baza de lapte. Mi-ar fi plăcut să descopăr locul ăsta din vară. De fapt, a fost doar vina mea, pentru că fiică-mea m-a bătut la cap să merg. Tare bine ar fi intrat un ceai rece în vară, dar a intrat bine și acum, unul cald.

Citește și: Restaurantul Jerusalem din Ploiești: Mâncare bună și ospitalitate

Cum, bineînțeles că nu am rezistat să nu pun întrebări, cum, ce și din ce sunt făcute acele bobițe, am aflat că popping-urile, adică bobițele dulci, sunt de fapt sirop învelit în alge. Unele, care nu au formă de sferă, cum e cocosul, sunt obținute prin fermentarea apei de cocos, dar mai sunt și perle produse din amidon de tapioca.

Franciza din Ploiești este plecată din Polonia, dar povestea ceaiului cu „popping” își are originile în Asia. De exemplu, ingredientele de la Ploiești sunt aduse din Taiwan.

La ora actuală este o adevărată nebunie la nivel național cu această băutură. În Capitală sunt deschise zeci de astfel de localuri, iar acolo prețurile pleacă de la 20 de lei. La noi pleacă de la 17 lei.

La noi în Ploiești este Crazy Bubble în centru, exact în spatele statuii lui Nichita Stănescu și, zice domnișoara mea, că ar mai fi unul „la Shopping”.

Noi am fost la cel din centru și ne-a plăcut. Îl recomandăm cu siguranță! A, și pentru cei cârcotași, că știu că vor fi, am atașat și bonul în galeria foto. Deci n-am băut moka bubble tea, ca să nu avem discuții! 😉

Recomandare făcută de Corina Matei.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă „Crazy Bubble” pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare