Recomand service-ul Nec Serv din Ploiești pentru seriozitate și calitate

Acum câțiva ani, întrucât la service-ul auto la care mai fusesem o dată mi se făcea programare la niște date și ore imposibile pentru o simplă revizie (schimb ulei și filtre, plus verificările uzuale), am căutat ceva mai aproape de casă. Așa am descoperit un service micuț, Nec Serv, situat pe strada Depoului nr. 7, în aceeași curte cu o stație R.A.R., imediat lângă spălătoria auto.

Am sunat, am spus ce vreau, iar proprietarul, foarte amabil, mi-a cerut o poză după talonul mașinii și în câteva minute mi-a trimis pe wattsapp un deviz estimativ. Am convenit asupra zilei și orei și m-am prezentat cu mașina. Am lăsat-o acolo și am fost ținut la curent despre etapele și procedurile efectuate, cu tot cu poze.

De atunci, toate reviziile, plus diverse alte intervenții, le-am făcut la Nec Serv. Ce mi-a mai plăcut a fost că, de exemplu, în momentul în care mecanicul a constatat că atât plăcuțele de frână cât și discurile ar trebui schimbate, mi-a făcut poze și m-a întrebat dacă le schimbăm. Iar dacă le schimbăm, dacă aduc eu piesele sau le comandă ei.

Pentru o diagnoză în urma căreia nu am rezolvat problema inițială nu am fost taxat cu niciun ban, iar lucruri mărunte, de exemplu un bec de poziție, au fost oferite bonus.

Așa și zilele trecute, când am făcut ultima revizie, am fost ținut la curent prin mesaje și poze ce se întâmplă cu mașina, iar pe baza verificărilor efectuate am primit și recomandări pentru schimbarea unor piese, tot plăcuțe de frână, de data asta pe față. Au fost comandate plăcuțele și montate, timpul estimat inițial fiind prelungit cu doar aproximativ două ore.

Menționez că la fiecare vizită am primit deviz, scris de mână, într-adevăr, dar și bon fiscal, scris de casa de marcat. :))

Recomandare făcută de Mihai Popescu

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Deviz Nec Serv Ploiești
Devizul de la Nec Serv

nec serv ploiesti

 

 

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare