Recomand Stupina Grama Mihai pentru mierea de mană și alte produse apicole

Weekendul trecut am fost la Târgul Producătorilor Locali, organizat la intrarea de la Prahova Value Centre, de unde am luat miere de la Stupina Grama Mihai. Am mers special pentru a căuta miere de mană, dar, recunosc, cu teamă că aș putea da de vreo chestie contrafăcută.

La târg erau câteva corturi instalate iar produsele expuse din cele mai diverse: de la țuică la carne afumată, de la miere la brânzeturi, se găsea cam tot, este adevărat însă că de la puțini producători.

La miere de exemplu, ceea ce eu căutam, erau doar două standuri, ambele având miere de mană. Am stat, am studiat, m-am învârtit, și mi-a luat ceva timp să mă hotărăsc de unde să iau.

miere mana mihai grama
Mierea de mană de stejar de la Stupina Grama Mihai

Până la urmă m-am oprit unde m-a îmbiat mai tare glasul, adică la Stupina Grama Mihai, pentru că ardelenii știu să vorbească.

Bineînțeles, temătoare dacă este sau nu un produs natural, am fost lămurită imediat despre ce este vorba. Stupina Grama Mihai are toate atestatele și certificările de care are nevoie pentru a funcționa, iar produsele sunt 100% naturale.

De unde știu? După ce am luat mierea de la ei, m-am dus cu ea pentru teste la un apicultor cunoscut pentru a-și da cu părerea. Verdictul a fost clar: 100% naturală!

Acum dacă va avea ca efect creșterea imunității, vom vedea. Cert este că mierea de mană este singura pe care văd că o acceptă copiii până acum. De fiecare dată când am încercat să le mai dau, am fost refuzată după prima linguriță pe motiv că este „prea dulce”.

Citește și: Punct Gastronomic Local „La mama Lili”: mâncare tradițională ca la bunica acasă

Mierea de mană de la Stupina Grama Mihai, cel puțin cea adusă la Târgul Producătorilor Locali, este „de stejar”. Nu știu cum este alta, dar aceasta este clar pe gustul copiilor.

Am mai luat de la ei polen crud și este mai bun decât am crezut. Ambii, atât Mihai Grama, cât și soția, au avut mare răbdare cu noi explicându-ne în detaliu despre produsele lor și, mai ales, despre proveniența acestora. „Păi doamnă, mierea noastră este produsă direct în golul alpin. Unde găsiți mai curată de atât?”, ne-a spus Mihai Grama.

La final i-am rugat să mă lase să-i fotografiez și să le fotografiez standul (sau ce mai rămăsese din el pentru că se pregăteau să strângă și să plece acasă, în Apuseni).

miere mihai grama
Ce mai rămăsese la standul Stupina Grama Mihai de la Târgul Producătorilor Locali

Bineînțeles că le-am luat datele de contact, pentru că sunt hotărâtă, indiferent cât costă transportul, după ce terminăm borcanele cu miere de mană să mai comandăm de la ei. Veridicitate mierii este verificată. Vom vedea în timp și dacă, într-adevăr, mierea de mană are calitățile terapeutice pe care toți spun că le are.

Citește și: Taverna Dionysos din Ploiești, locul unde poți savura o mâncare grecească autentică

După ce am studiat puțin, am ajuns la concluzia că nici că se putea să nimerim mai bine. Mihai Grama este un apicultor renumit, iar produsele lui sunt recunoscute la nivel național.

Are curaj să meargă și să-și prezinte produsele peste tot, la toate târgurile de produse naturale, pentru că știe clar care este calitatea acestora și că pot, oricând, să treacă orice test.

În concluzie, recomand mierea și produsele apicole de la Stupina Grama Mihai.

Eu mi-am propus să încerc și mierea de negruș, care, spun unii, că este concurenta mierii de Manuka. Dar clar, odată cu prima comandă de miere de mană, vom mai lua și polen, și miere de negruș

Pe acestea le găsiți comandând direct la telefon: 0744.501.011 sau pe mail la [email protected]. De asemenea, pentru activitatea lor, puteți să-i căutați pe Facebook: mihaigrama.

Recomandare făcută de Corina Matei.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Stupina Grama Mihai pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare