Recomand Park4Fly pentru parcarea la aeroportul Otopeni

Sunt ani de zile de când, atunci când plecăm cu avionul în vacanță, lăsăm mașina la aeroport pentru a nu depinde de cineva să ne ducă sau să ne aducă. Inițial am folosit vreo trei ani Express Parking, care, de ceva vreme, a fost preluat de Park4Fly.

Pentru noi este comod. Mergem cu mașina în parcarea lor (care este undeva în zona Fermelor din Otopeni), lăsăm mașina acolo, ne preia una din mașinile lor (au VAN-uri de 8 locuri) și ne duce la terminalul „Plecări” de la aeroport.

La întoarcere, preluarea se face tot din fața terminalului „Plecări”, așa că mergem de la „Sosiri” la „Plecări” și, ajunși acolo, sunăm să vină cineva să ne preia. Au fost situații în care am stat și 25 minute, e adevărat, adică de vreo două ori când am ajuns la ore aglomerate, dar, în general, stăm cam 8-12 minute până vine mașina parcării să ne preia.

confirmare plata mail park4fly
Preferăm să achităm online în avans la Park4Fly. Nu mai pierdem vremea când ajungem. Suma reprezintă parcarea plus spălatul mașinii interior-exterior.

Ca și procedură de achitare, noi preferăm să facem rezervare și să achităm online, cu cardul. În sezon, adică de sărbători sau vara, este chiar recomandat să faci rezervare online pentru că te poți trezi că ajungi acolo și nu ai loc. În plus, dacă achiți online cu cardul, în avans, prețul este mai bun.

Citește și: Recomand Stupina Grama Mihai pentru mierea de mană și alte produse apicole

Am fost într-o situație anul trecut când, deși făcusem rezervare și achitasem, ni s-au schimbat planurile, adică nu am mai plecat 4 zile la jumătatea lui septembrie ci 4 zile la începutul lui octombrie. Nu a fost nicio problemă să mutăm rezervarea pentru noile date de plecare, fără penalizări. Cred că acesta este și motivul pentru care, indiferent cât ne enervăm uneori pentru cele 10 minute în plus pe care le stăm la întoarcere, până ne preia mașina de la aeroport, revenim de fiecare dată la Park4Fly. Pentru noi și-au dovedit utilitatea.

De ceva vreme, atunci când lăsăm mașina în parcare, optăm și pentru spălat interior/exterior. Asta este minunat, faptul că au și spălătorie și poți pleca de acolo cu mașina curată, și nici nu stai după ea la spălătorie.

park4fly spalatorie auto
Spălătoria auto de la Park4Fly

Prețul pentru spălat este de 50 de lei, diferența de 5 lei față de 45 de lei, cât costă în Ploiești, merită.

Pentru parcare, 3-4 zile, am plătit întotdeauna aproximativ 70-90 de lei, fără spălare, ceea ce este un preț mult mai rezonabil decât cel de la parcarea aeroportului.

Ultima dată, în luna martie, am lăsat-o doar două zile și am plătit 105 lei, dar din aceștia 50 de lei a fost spălatul. În luna februarie am lăsat-o 4 zile, de pe 3 pe 6 februarie, și am plătit 71 de lei. Ambele plăți au fost făcute online, cu cardul, cu câteva zile înainte de data plecării.

Pe cei de la Park4Fly îi găsiți la https://park4fly.ro/ro/.

Recomandare făcută de Corina Matei.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare