Recomand pensiunea Bucuria Muntelui din Bran. Locul unde am găsit liniște, aer curat și amabilitate

Împreună cu mai mulți prieteni, aproape toți studenți, am închiriat pentru un weekend vila Bucuria Muntelui, din Bran. Am format un grup de 10 persoane, deși capacitatea cazării era de 14 persoane, iar la final toți ne-am declarat mulțumiți de raportul calitate-preț.

Comunicarea cu proprietara pensiunii a fost una excelentă, atât din punct de vedere al stabilirii orelor la care se va face check-in-ul și check-out-ul, cât și al modului în care se va face plata cazării.

Astfel, la o săptămână după ce am făcut rezervarea pe Booking, în urma discuției cu dânsa, am plătit un avans de 30% din sumă.

Am găsit disponibilitate și pentru check-out, acesta fiind în mod normal la ora 11, gazda ne-a acordat încă două ore pentru a putea elibera vila.

În momentul în care am ajuns la locație am rămași plăcut surprinși de faptul că vila arăta mult mai bine în realitate decât în ”pozele de pe internet”.

Deși am ajuns vineri seară la o oră destul de târzie, am fost așteptați de către gazdă și primiți cu căldură.

Proprietara ne-a prezentat vila, dar și curtea acesteia. Ca orice pensiune de munte care se respectă, există un loc pentru grătar amenajat, un foișor, un leagăn, dar și un balansoar pentru copii.

Citește și: Vila Amalia, din Eforie Nord, recomandată de un ploieștean

Zona este foarte liniștită, casele vecinilor fiind la o distanță destul de mare de vilă, iar ca ”bonus” merită menționat pârâul care trece prin fața porții pensiunii. Din acest motiv am avut parte de un sunet al naturii relaxant, pentru mine cel puțin.

Cei care se cazează în zonă sunt impresionați de priveliștea superbă, mai ales în această perioadă de primăvară, când natura de la munte este dominată de culoarea verde crud.

Chiar dacă în unele momente mi s-a părut că grupul nostru a exagerat cu gălăgia, proprietara a ținut să menționeze că nu am deranjat pe nimeni.

Atracția principală a pensiunii este însă un iepuraș, de care proprietarii au grijă și pe care l-am hrănit și fotografiat.

Amabilitatea cu care am fost întâmpinați și frumusețea locului ne-au convins  să ne întoarcem la această locație cât de curând posibil.

P.S. Nu doar noi am fost mulțumiți de pensiunea Bucuria Muntelui din Bran, ci și majoritatea turiștilor cazați aici. Spun asta pentru că pe Booking.com, nota primită de această pensiune, în urma recenziilor, este de 9,7, una foarte mare.

Recomandare făcută de David Mihalache.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

 

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare