Recomand magazinul online de bijuterii Kalini pentru că „Da! Poți dormi cu cerceii Kalini!”

Cerceii Kalini au fost singurii care s-au potrivit cerințelor mele după ce am căutat mai bine de un an de zile. Având găuri suplimentare în lobul urechii, și neputând purta decât aur în acelea, a fost o adevărată provocare să găsesc cerceii potriviți.

Pentru că pe piață nu mai există de mult timp cerceii clasici, aceia tortițe simple care se puneau fetelor în urmă cu 15-20 de ani, am tot încercat diverse variante: tortițe cu zirconiu (care nu se rotesc în ureche), cu șurub simpli, cu șurub cu protecție… degeaba. Nimic nu este potrivit pentru găuri suplimentare noi.

Zilele trecute, căutând cu totul altceva pe net, mi-a atras atenția o pereche de cercei clasici, cu tortițe. Am intrat pe imagine și am ajuns la magazinul Kalini. După o răsfoire rapidă am văzut că majoritatea produselor erau cercei. Și am găsit și ce căutam de atâta vreme: tortițe simple. Aveau și de aur alb și de aur galben. Normal că am profitat și mi-am comandat o pereche de aur alb.

În ceea ce privește livrarea, se putea face și la easybox și la adresă. Plata ori ramburs, ori cu cardul în momentul comenzii, ori cu cardul la easybox. Fiind comandă nouă, am optat pentru varianta easybox plata cu cardul. Nu de alta, dar… mi s-a părut mai sigur necolaborând până atunci cu site-ul respectiv.

Surpriza a venit a doua zi când, încă de dimineață, am fost sunată de cineva care s-a recomandat „Daniela de la Kalini”. Și a urmat o discuție de vreo 10 minute în care doamna de la celălalt capăt al „firului” s-a asigurat că știu ce cumpăr. Adică a ținut neapărat să-mi explice că cerceii sunt mici, dar când i-am spus că îmi trebuie pentru găuri suplimentare am ajuns împreună la concluzia că este posibil să fie mari. Așa că mi-a propus să îmi trimită de probă încă unul mai mic, dar care nu era de aur de 14 kt ci de 9 kt. Dacă nu era bun, urma să-l trimit înapoi.

Citește și: Recomand Cafeteria Piccadilly din centrul Ploieștiului pentru atmosfera boemă și cafeaua de calitate

A doua zi după discuție am și primit coletul la easybox. Acasă am constatat că, pe lângă cele comandate, aveam în colet și un gel special pentru găurile de ureche, gel care grăbește vindecarea. În plus, toți trei cerceii erau ambalați cu mare grijă, însoțiți de certificatul de garanție, de instrucțiuni cu privire la manevrarea cerceilor vânduți de Kalini, în funcție de modul de închidere și, nu în ultimul rând, de un mesaj din partea Danielei, proprietara afacerii.

Normal că, după această experiență, nu iau în calcul achiziționarea cerceilor de acum încolo decât de aici. Kalini este o afacere mică, pornită din dorința unei persoane de a găsi cerceii perfecți. Așa a luat naștere magazinul online Kalini.

Pe Daniela și cerceii săi o puteți găsi la https://www.kalini.ro/. Ce mi-a plăcut cel mai mult de pe site a fost mesajul: „Da! Poți dormi cu cerceii Kalini!”.

De asemenea, pe pagina de Facebook a magazinului, https://www.facebook.com/www.kalini.ro, puteți vedea exact cum se poartă cerceii Kalini.

Recomandare făcută de Corina Matei.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă cerceii de la Kalini pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare