Notariat Botezatu. Un tip deschis, glumeț.

Prima interacțiune a mea cu un ploieștean a fost cu Ionuț Botezatu, notarul la care am făcut actele casei. Un tip deschis, glumeț.

Ulterior, toate actele de care am avut nevoie: declarații, procuri, copii legalizate, certificate de divorț J), partaj, etc. am revenit pentru a le face aici.

Ori el, ori sora lui le-au rezolvat rapid, fără probleme.

Ce mi-a plăcut a fost faptul că întotdeauna s-a respectat ora programării, niciodată nu am pierdut timpul aiurea așteptând.

În plus, pentru duplicate ale actelor încheiate la ei, acestea se scot imediat.

În ceea ce privește taxele, sunt cam aceleași ca peste tot. Diferența o face atitudinea angajaților și chiar a lor, personal.

Un altfel de notari… cam așa s-ar caracteriza pe scurt frații Botezatu.

Recomandare făcută de Corina Matei.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă acest ploieștean și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare