Notariat Botezatu. Un tip deschis, glumeț.

Prima interacțiune a mea cu un ploieștean a fost cu Ionuț Botezatu, notarul la care am făcut actele casei. Un tip deschis, glumeț.

Ulterior, toate actele de care am avut nevoie: declarații, procuri, copii legalizate, certificate de divorț J), partaj, etc. am revenit pentru a le face aici.

Ori el, ori sora lui le-au rezolvat rapid, fără probleme.

Ce mi-a plăcut a fost faptul că întotdeauna s-a respectat ora programării, niciodată nu am pierdut timpul aiurea așteptând.

În plus, pentru duplicate ale actelor încheiate la ei, acestea se scot imediat.

În ceea ce privește taxele, sunt cam aceleași ca peste tot. Diferența o face atitudinea angajaților și chiar a lor, personal.

Un altfel de notari… cam așa s-ar caracteriza pe scurt frații Botezatu.

Recomandare făcută de Corina Matei.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă acest ploieștean și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta și un număr de telefon pe adresa redactie@observatorulph.ro, pe WhatsApp la 0785 075 112, pe facebook.com/ObservatorulPrahovean.

alte Recomandări

Comentarii

  1. Așa era și tatăl lor, fostul notar șef al notariatului Ploiești.
    Am cunoscut-o pe mama lor, d-na Botezatu, tot făcea naveta la Ploiești, i-a crescut frumos, cam singurică, soțul dânșii fiind tare ocupat.
    Parcă frații sunt gemeni, erau ursuleți când erau adolescenți și destul de timizi.
    Mă bucur pentru ei că fac o carieră frumoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandări populare

Medicul Irinel Totolici de la Spitalul CFR Ploiești

Prin natura meseriei am ajuns să cunosc mii de oameni. Și zilnic cunosc oameni noi. Cu unii interacționez doar pentru câteva momente, alții revin...

Butoiul Vesel din Cheia, restaurantul unde vei mânca poate cea mai proaspătă mâncare de pe tot traseul dintre Săcele și Ploiești

Veneam de la Brașov spre Ploiești și waze-ul ne-a recomandat, ca de obicei, DN1A, alternativă la Valea Prahovei. Am constatat încă odată, plin de...

Winconcept Design, firmă ”de termopane”

Cred că nu e persoană care să fi făcut lucrări de (re)amenajare a unui spațiu și să nu fi avut probleme cu furnizorii sau...