Spălătoria Harold din Ploiești, locul de unde mașina chiar iese impecabilă

Recunosc din start că sunt un tip comod, care ”fuge” de acasă atunci când soția face curat. La fel este și cu mașina.

După ce m-am chinuit la câteva spălătorii auto de tip self-service, unde am reușit contra-performanța de a o umple de tot felul de pete, am ajuns la spălătoria Harold, cea mai veche din Ploiești.

Am avut norocul de a nu sta la coadă așa că în numai 25 de minute a beneficiat de serviciu complet de curățenie interior-exterior.

Atât angajații care au spălat caroseria, cât și cei care au făcut curățenie în habitaclu au fost pe cât de rapizi, pe atât de eficienți.

Și, mai ales politicoși pentru că șa plecare mi s-a transmis mesajul ”Vă mulțumim și vă mai așteptăm pe la noi”.

Cu siguranță, voi reveni!

Recomandare făcută de Mihai Popescu

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare, și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă acest business și, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta și un număr de telefon pe adresa redactie@observatorulph.ro, pe WhatsApp la 0785 075 112, pe facebook.com/ObservatorulPrahovean.

alte Recomandări

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandări populare

Sorin şi Amalia Suruceanu pentru stilourile unicat, realizate manual

Fiecare viaţă este o poveste! Tu ţi-ai scris-o pe a ta? Cu stilourile realizate manual de către Sorin Suruceanu şi pictate de soţia sa,...

Teodal Plant din Ploiești, locul în care găsești mereu produse naturiste la prețuri mici, nu doar la promoții

”Stresat” de mama soacră să-i cumpăr produse naturiste pentru a trece cu bine de această perioadă dificilă, am ajuns în zona Halelor Centrale din...

Salon Monalisa & Adrian – Atelier de Tuns

  Păi se putea să nu recomand eu salonul unde, de ani de zile, mi se suportă toate hachițele...