Restaurant Burg din Bran

Stresat să nu stau în coloană pe Valea Prahovei, vinerea trecută am ajuns în Bran în jurul orei 10 dimineață. Și, pentru că am sărit peste micul dejun, iar până la preluarea camerei unde aveam cazare trebuia să mai aștept vreo două ceasuri, am căutat un loc decent unde să beau o cafea și să mănânc ceva.

După ce am dat o tură prin localitatea devenită celebră datorită castelului, am ajuns la cafe-bar-restaurant Burg.

Înainte, am avut o tentativă la o cârciumă de lângă acest local, unde mesele erau pline de praf și timp de zece minute am fost ignorat, așa că eram ”setat” că îmi voi lua ”țeapă”.

Din fericire, nu a fost așa. Servirea a fost rapidă, mâncarea bună (am comandat cafea și omletă), iar prețurile decente.

Am plătit 55 de lei pe două omlete, trei cafele și un ceai.

Spațiul, inclusiv grupul sanitar, erau curate, bine întreținute, iar designul interior interesant.

Recomdare făcută de Marius Nica

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă restaurantul Burg din Bran și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare