Winconcept Design, firmă ”de termopane”

Cred că nu e persoană care să fi făcut lucrări de (re)amenajare a unui spațiu și să nu fi avut probleme cu furnizorii sau prestatorii de servicii. Mă rog, în cazul meu, am avut probleme cu aproape toți. Există o excepție pe care vreau să o remarc, așa că profit de moment să recomand Winconcept Design din Mizil, firmă ”de termopane”, ca să folosesc o expresie populară.

Aveam nevoie de niște elemente de separare a unui spațiu și de niște uși pe dimensiuni atipice. Am căutat pe internet, le-am studiat pagina de Facebook, mi-a plăcut ce am văzut acolo și i-am sunat. De la prima discuție până la instalarea produselor, colaborarea a funcționat ireproșabil.

În mod special vreau să remarc ceva. Angajații cu care am intrat în contact aveau o abordare foarte deschisă, erau foarte siguri pe ce fac, și au lucrat extrem de eficient și curat. După ce au plecat, totul a rămas ”țiplă” în urma lor.

Așadar, dacă aveți nevoie de orice lucrare care implică profile de aluminiu, rulouri, uși de garaj etc, înainte de a lua decizie, trageți o privire și pe: http://winconceptdesign.ro/ sau pe https://www.facebook.com/WinConcept-Design-Oficial-109703761311875.

Recomandare făcută de Mihai Nicolae

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă acest business, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta și un număr de telefon pe adresa redactie@observatorulph.ro, pe WhatsApp la 0785 075 112, pe facebook.com/ObservatorulPrahovean.

alte Recomandări

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandări populare

Teodal Plant din Ploiești, locul în care găsești mereu produse naturiste la prețuri mici, nu doar la promoții

”Stresat” de mama soacră să-i cumpăr produse naturiste pentru a trece cu bine de această perioadă dificilă, am ajuns în zona Halelor Centrale din...

Liviu Badea, administrator Netlux Prodesign

Ați recomandat vreodată pe cineva pe care nu ați apucat să îl/o cunoașteți? O facem noi, astăzi, dintr-un motiv care se poate...

Sorin şi Amalia Suruceanu pentru stilourile unicat, realizate manual

Fiecare viaţă este o poveste! Tu ţi-ai scris-o pe a ta? Cu stilourile realizate manual de către Sorin Suruceanu şi pictate de soţia sa,...