Cafeaua proaspăt prăjită de la Radu Popescu

După aproape trei ani de la prima degustare, când am scris și acest text (AICI) recunosc că am ajuns să fiu dependent de cafeaua proaspăt prăjită în atelierul lui Radu Popescu din Ploiești. Gustul, mirosul, chiar și ambalajul simplu, reprezintă pentru mine cel puțin o combinație perfectă pentru un espresso cum nici în Italia nu am savurat.

Despre Radu aș putea vorbi la fel de mult ca și el. După ce a cochetat cu politica locală, din care s-a ales doar cu înjurături și dușmani, Radu a luat-o pe calea antreprenoriatului și, după multă muncă, în sfârșit poate spune că i-a reușit.

Vorbim însă de o afacere de familie, deoarece la cât e de” împrăștiat” Radu n-ar fi rezistat pe o piață dominată de multinaționale fără ajutorul părinților lui (salutări seniorilor din familia Popescu) și altor rude care îl ”suportă”, precum doamna Elena (sărut mâna, doamnă!).

Și, pentru că timpul dvs e prețios, vă las aici datele de contact pentru a savura o cafea proaspăt prăjită cum nu există, garantez, în niciun supermarket: www.compascoffee.ro sau la 0723571156

Recomandare făcută de Marius Nica

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă acestă afacere de familie și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare