Salon Monalisa & Adrian – Atelier de Tuns

 

Păi se putea să nu recomand eu salonul unde, de ani de zile, mi se suportă toate hachițele și toate ideile de schimbări radicale? Nuuu… Unde mai pui că, datorită ei, Monalisei, am ajuns să scriu la Observatorul Prahovean, așa că…

…astăzi Recomand Salon Monalisa! Pentru o tunsoare modernă, pentru o culoare nebună și, mai ales, pentru o discuție profundă, apelați cu încredere la Monalisa! 😊

Despre jumătatea cealaltă, adică domnul Adrian, ce să spun? Nu m-am tuns niciodată la el, deși puștiul meu este client fidel!

Să revenim la Monalisa.

Am ajuns la salon prima dată din comoditate. Este foarte-foarte aproape de mine, de zona în care locuiesc, așa că mi-a fost la îndemână.

Acum, și dacă s-ar muta în capătul celălalt al Ploieștiului, tot acolo m-aș duce pentru orice trăznaie legată de păr care îmi trece prin cap.

De cum am intrat prima dată, am fost întâmpinată cu un zâmbet cald: “Poftiți, luați loc! Ce facem azi?”

Menționez că, mi-am făcut programare cu o zi înainte, nu am riscat să mă duc degeaba, așa că eram așteptată.

Eu, vizibil nehotărâtă, am reușit să îngaim un: „Nu știu, aș vrea un blond mai deschis, dar fără să decolorăm și aș vrea și un tuns scurt… cred…”

Văzându-mă așa, Monalisa a luat problema în mâini… la propriu! Părul meu fiind „problema”.

„Lăsați pe mine! O să vă placă!”, mi-a zis. Și s-a apucat de treabă. Și când a terminat, da, chiar mi-a plăcut.

Eheeee, asta se întâmpla pe vremuri, ca să zic așa. Acum lucrurile s-au schimbat.

Acum dau mesaj pe whatsapp: „Când ai timp de mine?”. Și imediat primesc răspuns că mâine… sau poimâine. Știe că de mine nu scapă prea curând, cel puțin 2-3 ore trebuie să aibă liber, așa că nu merge să mă strecoare printre alte programări. Și mă duc în ziua și la ora programării.

De obicei intru cu o idee și plec… cu părul cu totul altfel decât am intenționat, atunci când am intrat pe ușa salonului. Dar ăsta e farmecul.

De farmecul Monalisei, ce să zic? Nici dacă aș ieși cu o prietenă la cafea nu aș avea atâtea subiecte de discuție. Nu știu cum, nu știu de unde, dar Mona (cum îi zice fiică-mea) este un izvor nesecat de bună dispoziție, subiecte, pilde și istorisiri.

Am mai fost pe la saloane, unele cu pretenții mari. Nicăieri nu m-am simțit mai bine ca la „Atelierul de Tuns” al Monalisei. Cred că, dacă într-o lună nu aș avea chef să îmi fac nimic la păr (slabe șanse), tot mi-aș face o programare la ea, măcar să îmi iau doza de bună-dispoziție cu care plec de acolo.

Pe parcursul anilor am fost blondă, șatenă, albastră șuvițită, fuchsia, gri, albă. Am fost tunsă scurt cu țepi, bob, sau filat pe lung. Cea mai recentă pasiune a mea este placa de creponat în ceea ce privește partea de coafor! Să vedem ce mai urmează… 😊

Pe Monalisa o găsiți în Ploiești pe Strada Bobâlna, la nr.74. Salonul este la parterul unui bloc „de groază”, ca să o citez pe proprietară. Dar contează prea puțin. Interiorul și, mai ales oamenii, sfințesc locul.

Pentru contact puteți accesa pagina de FB: https://www.facebook.com/Salon-Monalisa-Adrian-114856755262613/

Recomandare făcută de Corina Matei.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă atelierul de tuns și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

 

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare