Caffè Milano, o ”felie” gustoasă de Italie în centrul Ploieștiului

Cei care au fost cel puțin o dată în superba Italie vor recunoaște gustul preparatelor de acolo, aduse la Ploiești, de o familie frumoasă, care a rezistat cu stoicism crizei covid.

Dacă regret ceva după mutarea în noul sediu este că nu mai pot ajunge atât de des la Caffè Milano, un mic bistro între Galeriile Comerciale și Casa de Cultură a Sindicatelor.

Obișnuiam să savurez, aproape zilnic, o porție de supă cremă, care era de fiecare dată delicioasă, indiferent de ingredientele folosite.

Mă oftic că nu ajung mai des la ei mai ales acum, în sezonul cald, să gust din   înghețata adevărată, preparată în ”casă”, care nu se compară cu cea din supermarket.

Așadar, recomand Caffè Milano, o afacere de familie pe care ploieștenii ar trebui să o susțină fie doar și călcându-i pragul. Sigur vor fi atrași de cel puțin un preparat de calitate, după rețete italiene celebre.

Recomandare făcută de Marius Nica

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă acest business, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta și un număr de telefon pe adresa redactie@observatorulph.ro, pe WhatsApp la 0785 075 112, pe facebook.com/ObservatorulPrahovean.

alte Recomandări

Comentarii

  1. Recomand cu placere acest loc Caffe Milano toate produsele sunt de nota zece , atmosfera placuta , servire ireprosabila , personal amabil .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandări populare

Andy, pentru faptele sale bune!

În weekend-ul care tocmai a trecut, am avut plăcerea de a participa la nunta unui foarte bun prieten. Deși mirele are adresa...

Dutu Florin și Fitness CHEF

De la un pumn de pastile la un still de viata sănătos. În timpul unei luni de zile, viața mea, s-a schimbat radical, eu înainte...

Butoiul Vesel din Cheia, restaurantul unde vei mânca poate cea mai proaspătă mâncare de pe tot traseul dintre Săcele și Ploiești

Veneam de la Brașov spre Ploiești și waze-ul ne-a recomandat, ca de obicei, DN1A, alternativă la Valea Prahovei. Am constatat încă odată, plin de...