Liviu Badea, administrator Netlux Prodesign

Ați recomandat vreodată pe cineva pe care nu ați apucat să îl/o cunoașteți? O facem noi, astăzi, dintr-un motiv care se poate de simplu  – a reușit să ne atragă atenția.

Observatorulph.ro a pornit proiectul ”Recomand pe…”, încurajându-vă să faceți astfel de recomandări ale unor oameni care, prin activitatea lor, înseamnă ceva pentru comunitatea noastră. Totodată, la ”Recomand pe…” apar și mici afaceri locale, ale unor oameni care s-au străduit să construiască ceva, indiferent cât de mic, care să-i reprezinte.

Și cum micile afaceri sunt foarte greu de promovat, iar costurile nu sunt deloc de neglijat, suntem dispuși să ajutăm astfel de întreprinzători, promovându-i fără costuri.

Așa ne-a atras atenția Liviu Badea, un ploieștean care a văzut ce publicăm în această rubrică, pe care o consider o oportunitate și pentru activitatea lui. Omul și-a luat inima în dinți și ne-a scris, iar noi am decis să publicăm aceste rânduri.

”Sunt Liviu Badea, administratorul societatii Netlux Prodesign SRL (magazinulderafturi.ro), sau așa cum mă știe lumea: Liviu Rafturi Ploiești.

Domeniul meu de activitate este de nișă -rafturi de magazin. Am mobilat aproximativ 20 de magazine în Ploiesti, am stat zeci de ore prin parcările supermarketurilor cu flyere să mă promovez.

Am început cu 5000 euro împrumutați de la bancă și o demisie dată în aceeași zi dintr-o multinațională. A fost cea mai bună zi din viața mea! Vând rafturi pentru magazine, rafturi noi și second hand și acopăr poate doar 0,5% din cererea națională.

Multe societăți investesc foarte mulți bani în publicitate și foarte puțin în produse: rafturi ruginite și revopsite, tabla mult mai subțire decât ar trebui, piese lipsă și vândute ulterior cu adaosuri de 500%, cam asta găsim pe piața de profil. Mi-am zis că se poate și trebuie să fie și altfel!

Am o experiență de 15 ani în acest domeniu și doar 33 ani de viață. Toata viata am oferit-o acestui domeniu de activitate și îmi doresc permanent să învăt cât mai multe lucruri noi. Tot profitul îl investesc în marfă și în dezvoltare (a societații și a mea).

Mi-ar plăcea ca lumea să știe de mine fiindcă aș putea 2 ore pe zi să ofer consultanță gratuită în domeniu! De ce să nu o fac, dacă ne putem ajuta reciproc?

Sunt mulți antreprenori care pornesc cu stângul! Mult prea mulți! Și business-ul numit comerț se duce din start într-o direcție greșită. Dacă ne întâlnim, putem construi un magazin de succes. Cred că este foarte important să ne cunoaștem direct, să vorbim concret despre soluții.”

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă acest business, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare