Dragoş Jipa, fotograf – pentru talentul de a surprinde esența unui moment

Dacă vine vorba de fotografii, atunci știm cu toții că oferta este variată: de la fotografi de nunți și botezuri, la fotografi de familii, iar acum, mai nou, au apărut fotografii specializați în fotografiile de business.

În această activitate pasiunea este baza. Dacă ai pasiune, poți realiza orice. Iar Dragoș este „o mână de om” cu o imensă pasiune pentru fotografie și un talent unic de a surprinde momentele perfecte.

Dacă ești în căutare de fotografii de evenimente clasice, nu apela la el pentru că nu vei fi mulțumit.

Dacă ești însă o persoană care își dorește momente unice imortalizate pentru o viață, dacă ești neconvențională și ești în căutare de „altceva”, atunci apelează cu încredere la Dragoș. Nu te va dezamăgi cu siguranță.

Nu știu cum, nu am înțeles niciodată cum a reușit, de fiecare dată când am apelat la el, să surprindă exact esența situației.

Rareori îți cere să „pozezi”. Doar dacă are ceva clar în minte, doar dacă observă ceva în decor (și are un ochi…). În rest, pândește din umbră momentele și le imortalizează. Rezultatul este peste așteptări.

Pe Dragoș îl puteți găsi pe Facebook.

Aruncați o privire la portofoliul lui de acolo. Merită cu siguranță!

Recomadare făcută de Corina Matei

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Dragoş Jipa, fotograful și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare