Justin Barber-Shop

De ce recomand pe JUSTIN BARBER-SHOP? Poate că unii se gândesc la ”o banală frizerie”, dar hai să ne uităm la adolescenții zilelor noastre care vor bani câștigați ușor, fără să depună efort, care stau cu părinții până la 30 de ani.

Tinerii vor mașini scumpe și viață boemă, cu timp petrecut în cluburi și terase, și în niciun caz să urmeze o carieră profesională sau vreo meserie.

În momentul în care am intrat în această locație, JUSTIN BARBER-SHOP, am fost fascinat de tinerețea acestor băieți care lucrează aici. M-am gândit că voi găsi elemente caracteristice generației lor: improvizații, neseriozitate, încurcături de tot felul și glume de prost gust.

În realitate, am găsit respect față de client, curățenie impecabilă, respectarea programărilor, servicii personalizate pentru fiecare client, ambient plăcut și profesionalism.

Vreau să menționez că am 54 ani și acolo am observat că media clienților se încadrează între 18 și 30 ani.

Am rămas client fidel al acestei societăți unde mă simt tânăr, respectat și am siguranța unui serviciu de calitate. FELICITĂRI, BĂIEȚI!

P.S. Mulțumesc Observatorului Prahovean pentru această oportunitate și vă felicit pentru inițiativă! 

O recomandare transmisă de cititorul observatorulph.ro, Victor Stan. 

UPDATE. Ulterior postării acestei recomandări, un alt cititor a făcut o recenzie pozitivă pe care o publicăm mai jos.

„Ca orice companie de succes aflata intr-o ascensiune spectaculoasa, Justin Barber Shop se bazeaza pe viziunea, competentele si onestitatea initiatorului si detinatorului afacerii. Cu atat mai mult cu cat recomandarile din aceasta sectiune a „Observatorului Prahovean” evalueaza indeosebi persoana FIZICA, in particular, si (mult) mai putin persoana JURIDICA, in general, consider ca nu este deloc hazardata o referire speciala la initiatorul si la detinatorul Justin Barber Shop, si anume la Iustin Cojocaru. Nu este deloc intamplator faptul ca prenumele Iustin coincide inclusiv cu denumirea afacerii (Iustin Cojocaru > Justin Barber Shop).

Desi goana dupa profit a multor firme conduce uneori – indeosebi in context pandemic! – la un anumit grad de superficialitate, am identificat un initiator si detinator de afacere care se respecta cu adevarat: Iustin Cojocaru! Il pot caracteriza cu maxima obiectivitate! Chiar o merita! Este un tanar extrem de competent, care da dovada de un profesionalism autentic, este foarte rabdator si extrem de corect, de o punctualitate ireprosabila, foarte atent si maleabil, dar si extrem de prietenos, sociabil si vesel. Il distinge inclusiv faptul ca este foarte receptiv si are abilitati de comunicare foarte bune. Si are, mai ales, o calitate foarte rara care, din nefericire, le lipseste CU DESAVARSIRE celor mai multi din bransa…: are un fin simt artistic si estetic! Chiar as dori sa stiu, cu maxima sinceritate, daca a iesit vreodata vreun client altfel decat foarte multumit din incinta Justin Barber Shop! Cred ca la provocarea asta deliberata a mea… se va instala o tacere care spune totul despre calitatile incontestabile ale acestui initiator si detinator de afacere! Tot ceea ce ii pot ura lui Iustin Cojocaru este sa nu schimbe nimic, in sensul de a continua sa lucreze exact in acelasi mod!! Sunt dispus sa pariez ca talentul si viziunea pe care le detine il va transforma curand pe Iustin Cojocaru in patronul unui lant extins de saloane de top!

Cu multumiri,
Cu deosebita consideratie, George Flonta”

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă acest business, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare