Service Auto Serus Ploiești

Povestea mea cu Service Auto Serus începe în anul 2015 când mi-am achiziționat mașina. După mai multe studii de piață și oferte, am decis că de aici este locul ideal de unde să îmi achiziționez noua mea mașină.

Mai întâi i-am contactat telefonic, după care am mers in showroom unde am fost întâmpinat cu amabilitate și am fost ajutat să configurez viitorul automobil după dorințele și nevoile mele.

Au urmat 3 luni de așteptare, după care am fost sunat să ridic automobilul. Am fost primit cu același zâmbet pe buze și aceeași bucurie.

De atunci au trecut 6 ani de când le sunt client, timp în care am efectuat revizii, lucrări de tinichigerie-vopsitorie, itp, precum și schimb de anvelope cu depozit în hotel sau simple verificări înainte de a pleca în concediu. De fiecare dată am plecat cu zâmbetul pe buze, cu problemele rezolvate, cu responsabilitate si professionalism.

În tot acest timp am devenit prieteni, am recomandat serviciile colegilor si cunoscuților, care de asemenea au fost multumiți.

În concluzie, recomand Service Auto Serus.

Recomandare făcută de cititorul observatorulph.ro, Călin Mihai.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Service Auto Serus, și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare