Primal Food – mâncare delicioasă pentru care revenim mereu

„Bine că tot timpul comanzi la ei, dar o recenzie de bine nu ai scrie și tu…”, am fost lejer admonestată într-o seară, după ce comandasem iar la Primal. Mi s-a părut foarte ciudat, nici măcar nu-mi trecuse prin cap.

Așa de mult m-am obișnuit cu Primal, încât nu mi se părea că aș putea să recomand, adică e ca și cum aș recomanda mâncarea făcută de mama… 😊

Să începem cu începutul…

Primul contact pe care l-am avut cu Primal Food a fost în decembrie, când s-a deschis Prahova Value Center. În față la Maxi Pet era o domnișoară cu niște pliante cu „mini-Pitagora” pentru copii la 9 lei. Cum copiilor le era cam foame, am zis să încercăm. „E genială chifla asta, mama!”, am auzit exclamând încă de la prima mușcătură. Deci pe ei îi cucerise…

Noi, adulții, preferăm Platfull sau Box-ul, dacă luăm la pachet. Când comandăm acasă, mergem pe Pitagora pentru copii și Inbox pentru noi.

Deși reticenți la început, am încercat și carnea de vită, eu fiind mare amatoare. Nu o dată însă am avut surprize neplăcute pe la diverse restaurante cu o carne de vită tare și ațoasă. Carnea rotisată de vită de la Primal este fragedă, deloc ațoasă și foarte bine condimentată.

Ceea ce nu am încercat până acum a fost Gyroscopul, care este de fapt lipia rulată. Nu știu de ce, nu am avut deloc tragere de inimă. Probabil, din cauza modului în care arată și, având în vedere shaormele grețoase pe care le-am tot nimerit în ultima vreme, nu prea mă încumet să-l încerc. Poate îi va veni și lui rândul dar… nu încă.

„Să nu uiți să spui că au cafea bună!”, aud îndemn de lângă mine. Deci, ca să nu uit, au și cafea foarte bună și, completez eu, mie mi-a plăcut mult și prăjitura cu ciocolată, foarte concentrată și care îți potolește pofta de dulce (cel puțin nouă) pentru o zi întreagă.

La ultima comandă cu livrare la domiciliu, mi-a plăcut foarte mult personalizarea comenzii. Am aflat că mâncarea noastră a fost „pregătită de Radu”, deci, dacă aveam ceva de reproșat, trebuia să-i reproșăm lui Radu. 😊

De asemenea, în era tehnologiei, senzația pe care ți-o dă primirea unui bilet scris de mână cu o caligrafie atât de îngrijită, este de nedescris. Parcă este o certificare a faptului că mâncarea este pregătită de oameni care, cel puțin la început (sunt deschiși de foarte puțin timp), pun accent pe clienți, ceea ce la lanțurile mari nu se mai simte demult.

Sper că cei de la Primal își vor păstra și de acum încolo standardele ridicate de calitate și apropierea față de clienți. Au început bine. Să o țină tot așa! 😊

Recomandare făcută de Corina Matei.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Primal Food, și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare