Pizzeria Miraj Pătârlagele – pentru soiuri de pizza cum nu credeam că există

Am ajuns la această pizzerie complet întâmplător, aveam o vizită de făcut la Cislău și ne-am uitat unde am putea mânca după vizita respectivă. Ne-a atras atenția Pizzeria Miraj din Pătârlagele.

Menționez faptul că nu suntem amatori de a lua masa pe unde apucăm atunci când plecăm, preferăm să ne documentăm înainte.

Am avut experiențe neplăcute cu oprit „unde am văzut cu ochii” și stomacurile noastre nu au fost foarte încântate. Așa că, încercăm pe cât posibil, să găsim locuri cu recenzii bune astfel încât să reducem la minim riscul uneo toxiinfecții alimentare.

Tot căutând ceva în zonă, am dat de Pizzeria Miraj din Pătârlagele. Părea foarte ok iar meniul ne-a dat pe spate ( Click aici pentru meniu ). În viața mea nu am văzut atâtea soiuri de pizza!

Este adevărat, pizzeria respectivă este chiar pizzerie și atât, adică nu servește altceva, dar sunt foarte buni în ceea ce fac.

Am ajuns până la urmă acolo pe la ora 17:00 într-o după-amiază de duminică. Bine că am ajuns așa târziu pentru că abia deschideau.

Atmosfera era rece, la propriu pentru că abia dăduseră drumul la căldură. Surprinzător a fost însă faptul că s-a încălzit destul de repede incinta destul de mare.

Știam cât de cât meniul de pe net, așa că am luat Pizza Casei, cafea și ceva sucuri.

Probabil și pentru că eram singurii clienți la ora respectivă, mâncarea a venit destul de repede: pizza fierbine mirosind îmbietor.

Ciudat a fost că nu ne-au adus tacâmuri. „Dacă doriți, vă aducem. Dar la noi pizza se mănâncă tradițional, cu mânuța!”, ne-a spus pe un ton drăgălaș domnișoara care ne-a servit.

Foarte bună ni s-a părut pizza de la Miraj. Nu știu dacă și pentru că ne era foarte foame, dar blatul a fost extraordinar.

Personal, data viitoare voi opta pentru un soi de pizza fără salam, este evident că mie nu îmi place salamul pe pizza. Dar e clar chestie de gust…

Mașinile stick-uite din fața pizzeriei mi-au spus clar că fac și livrare la domiciliu, dar nu știu zona, probabil pe acolo: Pătârlagele, Cislău, Colți.

Pentru o vizită în zonă, la Herghelia de la Cislău sau la Muzeul Chihlimbarului de la Colți, clar merită să vă opriți pentru masa de prânz (dacă este deschis) la Pizzeria Miraj.

Dacă vreți mai multe detalii, pe cei de la Pizzeria Miraj îi găsiți pe Facebook: Click aici

Recomandare: Andra Ilie

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Pizzeria Miraj, și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare