Răzvan Alb pentru tatuaje și piercinguri

Nici nu mai știu când am ajuns prima dată la Răzvan, la salonul lui de pe Vasile Lupu… cred că acum vreo 2 ani. Am apelat la el crispată, mă interesa un piercing. Știam de la alții ce se întâmplă dacă nu sunt date găurile cum trebuie, ori dacă se infectează. Aveam emoții…

Am stabilit o oră și m-am prezentat conform înțelegerii.

Nici la intrarea în salon nu m-au părăsit emoțiile: capete de mort, postere cu Nirvana, motociclete, decoruri morbide. Mă întrebam unde nimerisem.

Și, imediat cum am intrat, a apărut Răzvan. Tuns la 0, cu brațele tatuate complet, nu a fost o apariție tocmai liniștitoare. Să fac stânga-mprejur și să plec, era cam târziu.

Am bâlbâit cu glasul stins pentru ce venisem și am fost invitată să iau loc. Și, din acel moment, am început să mă liniștesc. De ce? Simplu. Pentru că am început să capăt încredere. Răzvan începuse să scoată: mânuși de unică folosință, dezinfectant, spirt, branulă sigilată, etc. Eram convinsă că dacă eu și piercingul urma să nu ne înțelegem, nu ar fi fost clar vina igienei precare. Chiar nu era cazul!

Asta a fost prima experiență. Au urmat și altele, atât ale mele cât și ale celor apropiați mie: tatuaje sau piercinguri. Nu a existat vreo persoană pe care eu să o fi trimis la Răzvan și să nu fi plecat de acolo încântată de-a dreptul de profesionalismul de care a avut parte.

Consilierea pe care Răzvan o oferă înainte de realizarea unui tatuaj, migala cu care desenează modelul înainte de a-l aplica și, nu în ultimul rând, talentul evident pe care îl are în realizarea tatuajelor, îl recomandă clar și celor mai pretențioși.

În plus, consilierea permanentă post tatuaj sau piercing, a fost de mare ajutor. Am avut accidente cu piercingul, a trebuit să-l și refac (așa e când ai copil mic și curios…). De fiecare dată m-a ajutat ba cu un sfat, ba cu un tratament.

În ceea ce privește măsurile sanitare, nu vă faceți probleme. Chiar dacă aspectul salonului vă sperie puțin (mai ales pe cei neobișnuiți cu saloanele de tatuaj, așa cum eram eu prima dată când i-am călcat pragul), veți vedea că, atât branulele de piercing cât și acele de tatuat, sunt sterile și sigilate.

De-a lungul timpului, de la primul piercing, i-am mai trecut pragul, ba pentru mine, ba însoțindu-l pe soțul meu. Întotdeauna a fost o plăcere și o relaxare vizita la salon. Vorbim despre psihic, da? Că în ceea ce privește planul fizic, nu punem la socoteală durerile pe care Răzvan le provoacă. 😊 Dar, aceste dureri sunt asumate clar de cei care îi intră în salon. Nu cred că există persoană care să nu fie conștientă de durerea fizică provocată de un piercing sau un tatuaj.

În concluzie, pentru piercinguri și tatuaje în Ploiești, apelați cu încredere la Răzvan Alb. Îl găsiți la salonul de pe strada Vasile Lupu nr.39 sau, dacă doriți mai multe detalii, căutați pe Facebook: Studio 88 Tattoo & Piercing Ploiesti (https://www.facebook.com/InkBandit/).

Recomandare făcută de Corina Matei.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Răzvan Alb pentru tatuaje și piercinguri, și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare