Grupul Observatorul Prahovean se alătură PRO TV și KISS FM și va difuza ”WE ARE ONE”, cel mai mare concert caritabil din România de după pandemie

Grupul de presă Observatorul Prahovean, care deține www.observatorulph.ro, www.observatorulbv.ro, www.icars.ro, www.vacanta-ta.ro și www.recomandpe.ro, va difuza pe toate platformele sale online, inclusiv pe canalele social media, concertul caritabil ”WE ARE ONE” pentru ajutorarea victimelor războiului din Ucraina. Evenimentul va începe sâmbătă, 12 martie, de la ora 20:00, iar toate donațiile vor fi făcute către Crucea Roșie.

Grupul nostru a răspuns astfel pozitiv invitației Pro TV și Kiss FM să difuzeze împreună concertul de sâmbătă, astfel încât mesajul de solidaritate cu poporul ucrainean să poată ajunge la toată populația României.

Toate donațiile vor fi făcute către Crucea Roșie Română, astfel încât să poată fi asigurate nevoile de bază ale celor care au fost nevoiți să-și părăsească casele, de la mâncare și haine, până la medicamente și adăpost.

Peste 35 de artiști români, precum Andra, INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Delia, Horia Brenciu și internaționali, Armin Van Buuren, Tom Odell și Jamala, au acceptat această inițiativă extraordinară. Concertul va începe sâmbătă, 12 martie, de la ora 20:00 și va fi prezentat de Andreea Esca și Andi Moisescu.

Chiar dacă nu poți asista la concert pe Arena Națională poți cumpăra în scop caritabil bilete online AICI, la prețuri începând cu 50 de lei.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare